Rensa i hudvårdsgarderoben
Rensa i hudvårdsgarderoben

Så här efter sommaren brukar vi vanligtvis vilja ha en nystart inom de flesta områden, såklart gäller det även bland våra hudvårdsprodukter! Det kan vara en god idé att rensa med jämna mellanrum bland produkter och tvätta alla redskap. Visste du att även hudvårdsprodukter har ett bäst före datum? Saknar din produkt just den stämplingen så kan du istället gå på symbolen med den lilla burken. Efter bokstaven M finns en siffra, den säger hur många månader produkten klarar att vara öppnad.

Hur ofta rengör du dina redskap så som borstar och svampar? Rekommendationen är att du bör rengöra dom varannan vecka faktiskt! Använd dig av milt schampo eller tvål och ljummet vatten och skölj noga. Lufttorka sedan dina verktyg på en handduk och förvara dom sedan stående med borsten uppåt.

När du har rensat ut det gamla är det dags för det roliga – hitta dina nya favoriter av hudvårdsprodukter! Tänk smart och hållbart – köp inte fler produkter än vad du faktiskt använder. Hitta produkter med flera användningsområden – en rengöringsprodukt som också innehåller återfuktning sparar tid, pengar och inte minst på miljön.

Måste-produkter i din hudvårdsgarderob!

 1. Rengöringsprodukt
  Detta är det första och sista steget i din hudvårdsrutin. Superviktigt för en optimal bas för makeup.
 2. Återfuktning
  Ge din hy extra boost i form av fukt både morgon och kväll!
 3. SPF
  Glöm inte att skydda din hy från solens farliga strålar med SPF. Finns i många makeup-produkter och dagkrämer också.
 4. Peeling
  Rengör din hud på djupet någon gång i veckan för att skapa de bästa förutsättningarna för en jämn och fin hy.

Välkommen in till oss på HY eller boka en gratis konsultation via videosamtal!
BOKA HÄR