Våra varumärken

I vår butik hittar du ett stort sortiment av våra utvalda varumärken för både hud och hår! Jane Iredale kan du även köpa direkt här online!

Dermalogica grundades av en hudterapeut så de vet allt om hur viktigt det är att anpassa hudvård inte bara efter din hudtyp utan också efter din livsstil. Det måste fungera i vardagen och ge de resultat som just din hud behöver. Dermalogica är inte bara synonymt med resultatgivande hudvårdsprodukter utan även med behandlingar av hög professionell standard.

För mer än 25 år sedan föreställde sig Jane Iredale makeup som var bra för huden – lika delar välgörande ingredienser, hudvårdande egenskaper som hållbart makeup-resultat. Hon visste att vad du lägger på din hud kan förändra din hudhälsa, och hon bestämde sig för att skapa produkter till det bättre.

Dermaceutic är utvecklat i Frankrike av ett team biokemister, hudläkare och estetiska kirurger för att behandla hudproblem som tecken på åldrande, hyperpigmentering och acne. Produkterna förbereder, optimerar och reparerar huden samt förlänger resultatet av estetiska behandlingar som peels, laser och fillers.

Bare Minerals startade den rena skönhetsrevolutionen när de lanserade vår bästsäljande minerafoundation 1995. Sedan dess har de fortsatt att skapa rena produkter som aldrig kompromissar med resultatet. Deras good-for-skin formulas ger huden näring med botaniska extrakt och naturliga mineraler.

Det unika hos MARIA ÅKERBERG sammanfattas enklast med begreppet Deepskin Organics. Detta är deras formel för att skapa verklig, långvarig effekt på hud och hår. Utan att skada eller utarma de naturliga processerna i kroppen och i naturen.

Med Deepskin Organics får du de allra bästa, mest effektiva produkterna, framtagna på ett rent och vetenskapligt sätt av specialister inom området. Dessa produkter har förmågan att agera på djupet och ge huden all den näring huden behöver. Ingen konstlad ”quick fix” för ytlig, tillfällig skönhet.

Maria Nilas filosofi att förse världen men veganska och vänliga skönhetsprodukter föddes ur övertygelsen att djur inte borde vara en del av mänsklig fåfänga. Med deras vision att leda hållbar skönhet vill vi utveckla professionell skönhet utifrån deras värderingar – be friendly, stay curious och act honest.

För de innebär detta att vi utvecklar produkter som har ett tydligt syfte och noggrant utvalda aktiva ingredienser, färgbevarande formuleringar och utan sulfater eller parabener. Alltid 100 % vegansk och med CO2-kompenserade förpackningar. Maria Nila har gjort det enkelt för dig att också välja skönhet som är friendly, curious och honest – genom att helt enkelt välja dem.

Presentkort

Ge bort en skön behandling till någon du tycker om. I butiken hittar du dessutom massor av härliga produkter för hud och hår.