Kemisk peel

PRXT 33 – nålfri behandling för ökad fyllighet

En nålfri behandling som ger djup återfuktning och uppstramning. PRXT 33 ger en plumpingeffekt med en ökad fyllighet av huden som leder till en reducering av rynkor och linjer. Den jämnar ut hudtonen och ger omedelbar lyster. Passar alla hudtyper och årstider. För bästa resultat 3-6 behandlingar med 7-10 dagars intervall 

Pro power peel 

Dermalogicas mest kraftfulla kemiska peeling. Denna professionella behandling anpassas efter olika hudtillstånd och är effektiv vid ojämn pigmentering, tilltäppta porer, grov ytstruktur samt linjer och förlorad spänst. Avslutningsvis appliceras vårdande produkter enligt Dermalogicas lager-på-lager-teknik för extra hållbart resultat. Pro Power Peel ger bäst resultat som en kurbehandling. 

Åldersförändringar
Linjer
Rynkor
Pigmenteringar
Struktur
Fet problemhy

Utförs på ansiktet och området direkt under käklinjen. 

Dubbelrengöring
Face mapping 
Pro power peel (1-3 lager) 
Djupverkande serum och mask 

Utförs på ansikte, hals och dekolletage och inkluderar även den nya ögonpeelingen: Pro Eye Flash. 

Dubbelrengöring 
Face mapping 
Pro power peel (1-5 lager) 
Pro eye flash 
Djupverkande serum och mask 

Milk Peel – lyster och fukt

En behandling som ger omedelbar lyster och fräsch hy. Djuprenande, återfuktande, tar effektivt bort döda hudceller och minskar förstorade porer. Slapp hud och oregelbundna pigmenteringar förebyggs. Passar dig med acne, oren, torr, oelastisk eller mogen hud. Kur på 3-6 gånger med 7 -10 dagars intervall rekommenderas dig som vill ha mer bestående resultat.

Mask Peel – akne och tilltäppt hy

Akne är en mix av hormoner, gener och hur vi behandlar vår hy. För många blommar aknen ut i puberteten, i samband med preventivmedel eller under längre perioder av stress. Rengöring, fuktbalans och peeling är A och O. I samband med din behandling går vi igenom de produkter du skall använda hemma. 

Mela Peel Forte – pigmentering

Peelingbehandling som behandlar all sorts pigmentering. Högkoncentrerad formula med ingredienser ger en jämnare och klarare hudton samt uppmjukande effekt på linjer. Mela Peel Forte utförs i kur där en peeling görs hos oss sedan använder du en behandlande nattkräm under 30 dagar. För bästa resultat rekommenderar vi att du kommer igång med hemvårdsprodukter från Dermaceutic minst en veckan innan. Hembehandling 30 dagar med Mela Cream värde 1050 kr ingår.

Microdermabrasion – hudslip

En effektiv behandling för dig som vill ha en skonsam behandling som effektivt slipar bort döda hudceller och tar fram en fräsch hy med lyster. Passar även en känslig hudtyp. 

Presentkort

Ge bort en skön behandling till någon du tycker om. I butiken hittar du dessutom massor av härliga produkter för hud och hår.