Ansiktsbehandling

En ansiktsbehandling ger dig renare och friskare hud. Helt enkelt en bra investering för strålande hudhälsa. Inleds alltid med en hudanalys där din behandling skräddarsys. Vi ger dig såklart råd om hur du sedan tar hand om din hy med rätt produkter.

Ansiktsbehandling ProSkin 60

60 minuter 895 kr

Den ultimata Dermalogicabehandlingen.
Med hjälp av våra mest avancerade produkter och behandlingstekniker skapar vi en behandling som är helt unik för just din hud. En upplevelse med optimal hudhälsa som resultat!

BOKA

Ansiktsbehandling ProSkin 30

30 minuter 650 kr

Skräddarsydd behandling, anpassad efter din huds behov. En högintensiv Dermalogicabehandling som anpassas helt efter din hud och dina prioriterade önskemål. Även för rengöring av svåråtkomliga ryggen.

BOKA

 

Ion Active Power Treatment™

45 minuter 950 kr

Intensiv expertbehandling som kombinerar det senaste inom behandlingstekniker och kraftfullt verkande produkter. Djuprengörande, pigmentutjämnande, spänstgivande, lugnande eller ordentligt fuktgivande. Oavsett vilka behov din hud har så hjälper vi dig genom att skräddarsy behandlingen. Resultatet blir en frisk och hälsosam hud.

BOKA

Ion Active Power Treatment™ Kur

45 minuter 800 kr

Intensiv expertbehandling som kombinerar det senaste inom behandlingstekniker och kraftfullt verkande produkter. Djuprengörande, pigmentutjämnande, spänstgivande, lugnande eller ordentligt fuktgivande. Oavsett vilka behov din hud har så hjälper vi dig genom att skräddarsy behandlingen. Resultatet blir en frisk och hälsosam hud. Vid kur på 3 till 6 gånger 800 kr per behandling.

BOKA

FaceFit

15 minuter 300 kr

En kortare hudvårdsbehandling för dig som har ont om tid men vill ha en snabb ”pick-me-up” för hud och själ. Vi ser till att du får hälsosamt strålande hud.

BOKA

Ansiktsmassage

30 minuter 550 kr

En skön behandling som verkligen ger ansiktet spänst och lyster. Passar dig som känner dig spänd och behöver en lugn stund. Inleds med rengöring, sedan ansiktsmassage med passande eterisk olja. Avslutningsvis lägger vi på en mjukgörande kräm och eventuellt foundation om du önskar.

BOKA

FaceMapping®

15 minuter 250 kr*

-din guide till bättre hudhälsa. Face Mapping är Dermalogicas resultatinriktade hudanalys. Lär dig om varför din hud ser ut som den gör och hur du tar hand om den på bästa sätt. FaceMapping är kostnadsfri vid produktköp eller behandling.

BOKA

Hudanalys Maria Åkerberg

15 minuter 250 kr*

Behöver du hjälp med att hitta rätt bland Maria Åkerbergs ekologiska produkter?
Vi gör en hudanalys och ger dig rekommendation av vad din hy behöver. Konsultationen är kostnadsfri vid köp över 500 kr.

BOKA