Microneedling

Microneedling blir alltmer populär som behandlingsmetod för en rad olika hudproblem. Enkelt förklarat, orsakar Dermapen4TM en kontrollerad skada i huden med hjälp av nålar. Som en naturlig reaktion på nålningen vill kroppen reparera skadan och börjar producera nytt kollagen. Det bildas även nya kapillärer i huden. Resultatet blir en föryngring samt en förbättring av hudens struktur och kondition. Nyproduktionen av naturliga elastiska komponenter kan jämföras med effekten av t. ex. fraktionerad laser, men Dermapen4 har färre biverkningar och en kortare återhämtningstid. Till skillnad mot laserbehandling kan Dermapen4 dessutom utföras på alla hudtyper och hudfärger.

Efter behandlingen syns endast en lätt rodnad 1-2 dagar då behandlingen skapat en inflammatorisk process då mängder av tillväxtfaktorer frigjorts som behöver tid att nyskapa kollagen. Få eller inga sidoeffekter gör att du direkt kan återgå till normala aktiviteter.

Oftast behövs en behandlingskur på 3-8 behandlingar med 2-8 veckors intervall.

Dermapen används för:
– Rynkreducering (Collagen Stimulering)
– Solskadad hud (Pigment- och kärlnormalisering)
– Skin tightening (Vävnadsuppstramning/Fasthet)
– Ärrbehandling (Acne, m.m.)
– Bristningar/Strier (Graviditets- och tillväxtbristningar)

Hur fungerar det?
Det är en automatisk vibrerande funktion med 12 sterila engångsnålar som skapar upp till 1300 microkanaler i huden per sekund. Detta säkerställer effektivt upptag av behandlingspreparat och en kollagenstimulerande effekt djupt nere i huden.

Behandling med Dermapen
Vanligtvis krävs 3-6 behandlingar för att nå ett optimalt resultat med 3–7 veckors mellanrum. Varaktiga resultat sker efter 3 till 6 behandlingar. Din huds kondition kommer att fortsätta att förbättras under de närmaste 6-12 månaderna efter en kur.

Microneedling och kemisk peel / ansikte

45 minuter 2895 kr

Om du är yttorr, har mycket pigmeteringer eller orenheter under huden får du ännu bättre effekt av att göra en kemisk peel samtidigt med din dermapenbehandling.

BOKA

 

Kur - Microneedling och kemisk peel / ansikte

45 minuter 2495 kr

För bästa resultat rekommenderar vi att du går en kur. Kur görs 3 till 8 gånger med 3 till 6 veckors mellanrum beroende på vad du vill jobba på. Vi lägger upp en plan för din kur första gången du kommer.

 

BOKA KUR

Microneedling / ansikte, hals och dekolletage

60 minuter 3500 kr

Halsen och bröstet har en tendens att åldras snabbare än resten av kroppen. Här förebygger vi rynkig hy och solskador vid att behandla även dessa områden.

BOKA

 

MicroNeedling / ansikte

45 minuter 2295 kr

 

 

BOKA

Kur - Microneedling / ansikte

45 minuter 1995 kr

Vid kur 3 till 8 gånger med 3 till 6 veckors intervall.

BOKA KUR

Kur - Microneedling / ansikte, hals och dekolletage

60 minuter 2995 kr

Vid kur på 3 till 6 gånger med 3 till 6 veckors intervall.

BOKA KUR

 

Parti-behandling

30 minuter 1350 kr

Till exempel:
Ögon
Hals
Mun
Händer
Ärr

För bestående effekt görs den som kur på 3 till 6 gånger med 3 veckors intervall.

BOKA

Parti-behandling / kropp

60 minuter 2995 kr

Till exempel:

Bristningar mage/bröst
Akne på rygg

BOKA