Kemisk peeling

En kemisk peel tar snabbt bort gamla och skadade hudceller tillsammans med orenheter djupt i porerna. Behandlingen stimulerar huden till nybildning vilket ger en smidigare hud med ökad lyster. Beroende av vilken peel vi använder så kan vi jobba på fina linjer, pigmentering och akne.

Milk Peel - lyster och fukt

20 minuter 1200 kr

En peel som ger omedelbar lyster och fräsch hy. Djuprenande och återfuktande behandling som effektivt tar bort döda hudceller och minskar förstorade porer. Slapp hud och oregelbundna pigmenteringar förebyggs. Passar dig med acne, oren, torr, oelastisk eller mogen hud. En kur på 3-6 gånger med 7 -10 dagars mellanrum rekommenderas dig som vill ha mer bestående resultat.
Milk Peel – 50% glykolsyra, 10%mjölksyra, 4% salicylsyra, pH1,9.

BOKA

Kur Milk Peel - lyster och fukt

20 minuter 995 kr

Vid kur på minst 3 gånger 995 kr per behandling.

BOKA

Mask Peel - akne och tilltäppt hy

20 minuter 1200 kr

Akne är en mix av hormoner, gener och hur vi behandlar vår hy. För många blommar aknen ut i puberteten, några månader efter p-pillerstopp och under längre perioder av stress. Rengöring, fuktbalans och peeling är A och O. En kur på 3-6 gånger med 7-10 dagars mellanrum rekommenderas dig som vill ha mer bestående resultat. I samband med din behandling går vi igenom de produkter du skall använda hemma. Mask Peel – 30% glykolsyra, salicylsyra, bentonitlera, pH2,5.

BOKA

Kur Mask Peel - akne och tilltäppt hy

20 minuter 995 kr

Vid kur på minst 3 gånger 995 kr per behandling.

BOKA

 

Mela Peel Forte - pigmentering

30 minuter 3100 kr

En peeling för att behandla all sorts pigmentering. Högkoncentrerad formula med effektiva ingredienser som ger en uppljusande effekt, jämnare hudton, uppmjukande effekt på linjer samt klarare hy. Mela Peel Forte utförs i kur där en peeling görs hos oss på salongen sedan använder du en behandlande nattkräm under 30 dagar. För bästa resultat rekommenderar vi att du kommer igång med hemvårdsprodukter från Dermaceutic minst en veckan innan.

Hembehandling 30 dagar med Mela Cream värde 1050 kr ingår.

BOKA

 

Pro power peel 30

30 minuter 700 kr

Här anpassar vi behandlingen efter det du behöver vid att blanda peeler, applicera olika lager eller punktbehandla. Peelingen appliceras på ansikte inklusive undre käklinjen.

Åldersförändringar, linjer, rynkor, pigmenteringar, struktur, fet problemhy