hur man rengör sin hy

HY. at home

Den ultimata hudvårdsbehandlingen. Med hjälp av våra mest avancerade produkter och behandlingstekniker skapar vi en behandling som är helt unik för just din hud. En upplevelse med optimal hudhälsa som resultat!

Boka en tid för shopping så går vi tillsammans en runda i vår butik och plockar fram det du vill handla.

Allt du behöver är en telefon eller dator med tillgång till Facetime eller Skype så ringer vi upp dig på bokad tid. Instagram och messenger funkar också. Välj det som passar dig. Notera hur du vill bli kontaktad i din bokning. Vi packar ihop dina produkter och du betalar med swish så du snabbt kan hämta upp hos oss under öppettid.Fri frakt när du handlar för 1000kr eller mer. I vår butik har vi sköna produkter från Dermalogica, Maria Åkerberg, Maria Nila, Dermaceutic, Jane Iredale.

Vi gör en enklare hudanalys och hjälper dig hitta rätt hudvård hemma vid din dator eller telefon. Allt du behöver är en telefon eller dator med tillgång till FaceTime, Messenger eller Instagram så ringer vi upp dig på bokad tid. Notera var du vill bli kontaktad i din bokning Rent osminkat ansikte och bra ljus behövs för en lyckad konsultation. Ses snart hemma hos dig! Hudanalysen är gratis vid köp av produkter för 500:- eller mer.