Ansiktsbehandling

En ansiktsbehandling ger dig renare och friskare hud och är en bra investering för långsiktig hudhälsa. Ansiktsbehandlingen börjar alltid med en hudanalys där vi skräddarsyr din behandling. Det är dessutom ett tillfälle där du får råd om hur du på bästa sätt tar hand om din hud och vilka produkter som passar just din hudtyp.

Ansiktsbehandling

60 minuter 800 kr

Dermalogicas skräddarsydda ansiktsbehandling där din hudhälsa står i fokus. Inleds alltid med dubbelrengöring och FaceMapping som är en noggrann kartläggning av din hud. Därefter är det hudens dagsform och dina egna önskemål som styr.

BOKA

Ansiktsbehandling

30 minuter 600 kr

En målinriktad behandling med fokus på det din hud behöver just nu. Passar utmärkt vid behandling av specifika problemområden, som uppföljning efter din ordinarie ansiktsbehandling eller som en lätt rengöring. Även för rengöring av svåråtkomliga ryggen.

BOKA

 

Ion Active Power Treatment™

45 minuter 950 kr

Intensiv expertbehandling som kombinerar det senaste inom behandlingstekniker och kraftfullt verkande produkter. Djuprengörande, pigmentutjämnande, spänstgivande, lugnande eller ordentligt fuktgivande. Oavsett vilka behov din hud har så hjälper vi dig genom att skräddarsy behandlingen. Resultatet blir en frisk och hälsosam hud. Vid kur på 3 till 6 gånger 800 kr per behandling.

BOKA

Skin Hydrating Face Fit

20 minuter 300 kr

Den här behandlingen inleds med rengöring och peeling. Sedan slussas fuktgivande serum djupt ner i huden med hjälp av ultraljud och mikroström. Behandlingen avslutas med mjukgörande kräm samt foundation om så önskas. Perfekt för dig som vill ha en snabb behandling med massa lyster och fukt.

BOKA

Ansiktsmassage

30 minuter 550 kr

En skön behandling som verkligen ger ansiktet spänst och lyster. Passar dig som känner dig spänd och behöver en lugn stund. Inleds med rengöring, sedan ansiktsmassage med passande eterisk olja. Avslutningsvis lägger vi på en mjukgörande kräm och eventuellt foundation om du önskar.

BOKA

Face mapping® Dermalogica

20 minuter 300 kr*

-din guide till bättre hudhälsa. Face Mapping är Dermalogicas resultatinriktade hudanalys. Lär dig om varför din hud ser ut som den gör och hur du tar hand om den på bästa sätt. Face mapping är kostnadsfri vid produktköp eller behandling.

BOKA

Hudanalys Maria Åkerberg

20 minuter 300 kr*

Behöver du hjälp med att hitta rätt bland Maria Åkerbergs ekologiska produkter?
Vi gör en hudanalys och ger dig rekommendation av vad din hy behöver. Konsultationen är kostnadsfri vid köp över 500 kr.

BOKA